Penzija :D
5 posters
Strana 1 od 1
Penzija :D
Dragi moji prijatelji evo ja sam odlucio nesto : Idem u penziju sto se tice farminga i modeliranja . Nemogu vise da crtam modele i da sklapam modove nisam fs 2013 cestitio ni igro Forum i tim ostavljam pola deere-u a pola miki-u e sad vas dvojca se dogovorite ko ce biti vodja tima i sve to vise nije na meni... Ljudi bili ste mi stvarno dobri prijatelji i nemam reci kolko neka pozitivna energija zraci iz vas Zao mi je sto ostavljam fs ali sta cu odrasto sam vec i nije to za mene . Svidja mi se jedna devojka i sad mi je prioritet da je osvojim I da nadam se da ce te postovati novog vodju kao sto ste mene postovali i molim vas da se nesvadjate jer ste odlican tim... Primicete jos i malog marka u tim on mozda nezna sklapati ali je super drug i moze vam testirati modove Ja cu vas sve obilaziti da se uverim da je sve u redu
P.S. sada nekoliko reci za ljude koji su me mnogo razocarali (Nikola) bio si mi dobar prijatelj i zao mi je stvarno sto sam te izbacio ali sam si za to kriv
Pozdrav od mene i nemojte me izneveriti
P.S. sada nekoliko reci za ljude koji su me mnogo razocarali (Nikola) bio si mi dobar prijatelj i zao mi je stvarno sto sam te izbacio ali sam si za to kriv
Pozdrav od mene i nemojte me izneveriti
Re: Penzija :D
Milose zao mi je sto napustas modelovanje ali ako je zbog devojke i ljubavi onda opravdano bilo mi je super stobom dok smo radili zajedno i nadam se da ces imat uspeha van fs-a(znaci sa tom devojkom ) hvala ti jos jednom na svemu sto si me naucio i sto si uradio za mene
Puno srece u daljnjem zivotu zeli ti drug Miki
Puno srece u daljnjem zivotu zeli ti drug Miki
Miki IMT- Broj poruka : 7
Datum upisa : 30.11.2012
hvala druze i meni je bilo lepo dok sam radio sa tobom I ako vam nekad zaskripi znate gde sam uvek cu vam pomoci
jbg i to sto kazes vec si odrasto dosta da igras igrice i crtas modele a za devojku osvoji je i prcni nesto do nove godine ja i miki cemo se dogovorit ko ce bit vodja tima meni je svejedno bitno da saradjujemo
e ljudi ovako ja se vracam na veliku scenu ako vam to nesmeta Pa cu opet otici ako se smuvam sa devojkom a mozda i necu ipak volim fs ali volim i devojku vise od svega ali sta cu da radim kad ona nije tu ima par novih traktora koje cu da izbacim Belarus 820 rpm ali to je edit textura ali ima i plow mod i mnogo toga . Pozdrav moji dragi prijatelji i ako vam nesmeta ja bi opet vodio tim i sve ali i ima jedan novi clan koji ce doci ali za sada je to tajna Dole recite svoje misljenje o ovome
suuper i moramo organizirati sastanak uvezi nikole ja mislim
mihi789- Broj poruka : 21
Godina : 25
Sretno
adam2402- Broj poruka : 10
Godina : 25
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma: